Onsdag

Efter en ganska dålig o tråkig dag. Sovit typ hela dagen. Skönt. Men hur ska jag kunna sova i natt nu?! En fråga
det. Åh vad roligt det är med webbcamera haha.

lussebullar


Söndag

Alla redan. Nu är jag tokförkyld. Vilket känns sämst. Men what ever. Jag tar en iprem och ser glad ut. I dag är det första advent. Mormor fyller 70 i morgon. Vi ska fira henne i dag. Missar dom fina fyrverkerierna i Uppsala. Men jag får träffa min fina släkt. Som vi nästan aldrig är med. Guld ju! 

Torsdag

I dag har jag varit ledig. Ganska så skönt faktiskt. Tvingade pappa till att åka till affären så jag kunde handla lite. Känns helt onödigt när det ändå jag som kör o han sitter bredvid. Skulle ju lika bra kunna köra dit själv. Fast nu har jag ju då inte fyllt arton än. Köpte lite ingredienser så jag kunde baka lussekatter. Så har stått och gjort det på förmiddagen. Hade julmusik på också. För nu får man väl börja med det tycker jag. Har hunnit med att tvätta moppen också. Den ska få stå i värme hela vintern. Så hoppas den mår bra till våren. Inte lite läskad man blir när det står två stycken fina skotrar där också. Blä.

Godmorgon

Godmiddag, Godkväll, Godnatt!

Grankvistar


Ska det knoppa så om hösten?


Måndag morgon

Hade bestämt mig för att sova hos farmor i natt. Ja det kan ju vara skönt o sova där tänkte jag när jag skulle vara på station klockan 6:20 dagen efter. Skönt var det sista iaf. Det kändes som att sova på e4an. Bilar lös in i lägenheten. Farmor snarka. Kärringen över sprang runt med klackar på trägolv. Ni som vet hur det låter kan ju tänka er. Blev en ganska sömnlös natt. Till det roliga. I dag har jag och Karin Lindén varit på Fotografiska i Stockholm. Vi träffade massa fotografer som har vart med/är med i ett event där familjer men någon som har en livshotande sjukdom får en familjefotografering. Tanken är att man sedan ska kunna minnas hela sin familj lycklig och det fina i familjen och sedan se tillbaka till det här genom bilder. Det har betytt väldigt mycket för många att sedan se tillbaka på bilder. Vissa kanske inte ens har bilder på hela sin familj tillsammans. Om någon sen går bort, finns det inget man kan visa för barn, barnbarn. Man kanske till och med glömt bort hur hon/han såg ut. Det här är verkligen ett fantastiskt evenemang.
Nu är jag trött och jag går nog snart och lägger mig.
Jag har ändrat lite på bloggen som ni ser. Men blev inte helnöjd med färgerna så skulle villa ändra lite till.
Hoppas ni haft en härlig måndag!

Att fånga en fjäril

Det finns en skugga bland träden, där vi kan ses, 
där kan det tas och ges 
Där har vi nånting tillsammans 
Där är skogen rätt gles, där finns ljus lite varstans 
Det är en underlig plats, där vi satts 
på så olika prov med varandra, två världar ska krocka varje gång vi ses



your last chances...is over!

and over...

Brev från posten

Efter praktiken åkte jag och mamma och hämta ett brev. :-) happy girl!

image description image description image description

 


LONDON


Colors

Så nu kanske ni har något att skratta åt. Nu ska jag lägga på matterna på golvet (har städat och skurat här på morgonen), Fixa i ordning mig och stoppa i mig något käck. Sen vidare till Lönnbacka för praktik... ;-)
Någon som vill ställa upp och bli fotad? Så säg bara till.
Ha det en bra dag allesammans!

Black and white


Ledig i dag

Strålande väder och ledig. Ska nog ta på mig kläderna och gå ut och fotografera. Ni kanske får se lite bilder sen ;-)

Så sant så


Autumn

Är härlig på sitt vis.

tordag

Nu har även jag blivit med Iphone. Tack Pappa♥
Fredag i morgon det ska bli super skönt.

Springtur

Dagen har sätt ut så här, matte, håltimme, svenska, lunch, idrott, håltimme ingen så åkte och träffade söt liten tjej vid namnet Malin. Vi gick runt på stan och letade efter lite saker tog även en hamburgare och en glass. Sen fick jag säga Hejdå till henne och bege mig till skolan igen. Tio i fyra var jag vi skolan... Då ser man folk gå hem, solen går ner. En annan får gå till skolan igen. Vi hade besök av en politiker och en annan vet inte riktigt vad han jobba som. Men det var intressant iaf. Vi fick ställa frågor till dom och dom fråga oss saker. Tio i fem slutade vi. Kolmörkt ute. Tur att jag hade Jessica och Linnea med mig till bussen.
Jag skulle också vilja se den där solnedgången alla skrivit och lagt upp bilder på. Mörker är inte så kul. Skönt någon gång i bland men inte alla dagar efter skolan. Men den 13 december vänder det!!!
Har varit ute och sprungit nyligen, pappa och jag. Trodde seriöst han skulle dö, men han klara 2.5 km! Chockad!!
Nu blir det duschen för mig. Hejhej.


hua

Dagarna rullade på fort och nu är det söndag, vilket inbär måndag skola och prov i morgon. Pluggat hela dagen. Vart med Albin och vi har även vart ute och sprungit/gymmat. 3.25 km. Söndags poäng. Ska läsa dom sista sidorna i boken nu. Vill typ utomlands nu!

En vanlig grå dag i november

Städat hela huset,i morgon kommer släkt och ska fira mig. Sjuttonår nu då, vad får man göra då egentligen? Bara ett värdelöst år inför artonår. Sista år som barn hehe. Gud vad jag ska njuta. Nej jag kommer längta ihjäl mig tills jag fyller nästa gång.

I dag vakna jag upp hemma hos Albin. Vi gick ut med hunden sen tog vi bussen in till stan. Kvinnliga busschaufförer kör sakta. Väldigt sakta. Vi fixade min glasögon, så nu har jag nytt glas igen. Älskar känslan när man tar på sig dom och undrar vafan som händer, flyger jag fram? Ungefär som man ser när man är full. Ni kan ju tänka er hur det var när jag förra gången satt på mig dom på stan för första gången. Haha!

Sedan tog vi en tur till lager 157. Eller tur och tur vi gick dit. Albin hitta en tröja men jag hittade inget. Fanns inte något nytt sen förra gången jag var där heller.
Sen var vi dumma nog och tänkte vi kan ju gå till Ikea. Vi gjorde också det. Långt var det. Vi tog iaf bussen till stan sen som även Martin hoppa på. Sammanträffande.

Det var nog min dag, nu ska jag plocka upp alla dessa kläder som väntar i trappan upp till mitt rum. Städa mitt rum också kanske om jag orkar.


RSS 2.0