midsommartårtan

Albins och mitt konstverk.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu.


MIDSOMMAR


färdigjobbat


Sliten tjej

Jobbat i dag med. Vad trött man bli efteråt. Dem lurade mig i dag också hahah min pizza var helt borta och då säger dem att en unge hade taggigt den fast det tydligen var dem som hade gömt den. Gud vad vi skratta. Sen när jag frågade ungen fall han hade taggit den så gav dem mig den. Roligaste i dag.
Lagom till midsommar så får man ett köttsår på kinden ljuvligt. Hur kom det dit?
Ska fortsätta snaska toblerone nu och förmodligen sova i soffan.

Samma gamla visa men du kan tydligen inte texten


Måndag

Jobbet gick bra dom var så snälla så. Dock började det regna och åska i slutet. Barnen skrek och fråga är du också rädd? Ja, och då blev dom ju ännu räddare. Hatar åska nu verkar den komma tillbaka i gen.

Söndag

Grattis Mammi som fyller 42 i dag. Har nyligen fikat med moster och morbror här. Ska duscha och hoppa i säng för i morgon ska jag upp tidigt och jobba. Eller ja jag börjar ju faktiskt halv 9 så ganska chill. Hoppas det inte regnar i morgon och att barnen sköter sig. Natti

Regnigt sverige!

Trist och tråkigt väder här hemma. Har varit och hämta lite saker från Julias resväska. Jag fick inte plats med allt i min. Pressade i hop väskan sen såg vi att kläder stack ut. Så jag la i lite i hennes.
Väntar på en seg Albin som aldrig verkar komma...
Hundarna som vi såg på en gata. Om ni inte ser så sitter dom kopplade i varandra. Sjukt söta. Tråkigt att jag inte hade plats för dem i väskan.

Turklandet

Bjuder på några få bilder... :)



Hemma

Äntligen hemma. Spyfärdig.

Vad ska jag ha för rubrik

Packat i flera timmar ändå inte klar... Vet inte äns vad jag ska åka i. Det visar sig. Nu ska jag sova upp med tuppen i morgon!! Kanske hejdå då :)

Gränby

Vart på gränby med lille abbe i dag. Det var mysigt. Hittade en byxdress och ett par rosa flippflopp. Sen åt vi pizza.
Nu är jag hemma och är helt slut. Fick inte sova nått i natt dö varmt (29grader) och vid 3 började kråkor kraxa utanför mitt fönster. Satans så arg jag var på dem. Vid halv åtta så slutade dem äntligen så sov jag till halv tio då det ringer på hemtelefonen. Hoppas jag får sova mer i natt!!

<3

Nedräkning.... Nu är det två dagar till vi åker. Ska nog packa lite och kolla upp vad som ska köpas.
Kan ju berätta att vi fyllde upp våran lilla pool i går med en högtryckstvätt tydligen läckte den med något medel så vi måste tömma bort allt vatten. Fan. Vi skulle haft 20 grader annars nu. Känns ju inte kuligt.

Nationaldagen

Varm och svettig dag, ja det har det varit. Har varit kollat på när Ellen Lövgren sjöng på st eriks torg i dag. Du är hur duktig som helst. Stod där och grina bland folket för det var så fint. Övningskörde från fyrishov och hem.
Sen har ja mest bara sprungit runt i bikinin här hemma.
Undrar hur många svenskar som egentligen kan hela national sången? Inte många. Fy skam.

gårdagen - konfa och grejer


Dagens bilder


Sol vind och vatten

Super härligt väder, älskar det!

första

doppet:)


JUNI

Äntligen så är det juni. Grattis alla studenter särskilt min kusin Malin! 
Om jag någon gång kommer våga tatuera mig så skulle det nog bli en svala.

Min frukost


RSS 2.0