promenad

Har gått en 4.5km lång promenad i dag. Gick i elljus spåret och där låg det träd nedfallna överallt. Det började regna när jag hade gått halvvägs. Hittade kantareller i skogen också, 29 December vad är det här?! Ska hoppa in i duschen nu innan Albin kommer. Sen åker vi och firar Julia som fyller hela 17 år i dag.

Och så var julen förbi.


bildtorka

Snålt med bilder här.. Man kanske ska ladda in bilderna på datorn snart. Vill ha en ny egen dator med stor fin skärm.

Dan före dan före dan före doppare dan

Det har vart en bra dag. Gränbyc med Albin. Han hitta många bra julklappar. Vi fikade med hans mamma. Var på media markt och åkte hem. Har skickat in årets sista skolarbete. Som grädde på mosen träffat min bästaste Julia!!!!


Måste bara lägg upp lite bilder från min praktik med Karin

Ett av bröllopen jag följde med på. Så finna. Jag vill också gifa mig.

Utkast: Dec. 19, 2011

Lyssnar på Peter Jöback - Jag kommer hem igen till jul. Klätt klart julgranen. Lagt ner klapparna under kvistarna.
Hoppas att det ligger en kanin i något av paketen mamma.

Lördag

Trist höst väder ute. Vart är snön som det lovas enligt väderrapporter? Sjukt boring. Jag ska hoppa in i duschen nu sen vidare till stan för att träffa Ellen Lövgren. Minns inte senast jag träffa henne. Ska bli mycket kul. Hoppas på att hitta någon julklapp också. Lite panik nu.

Juletid


Torsdag

Albin kom och hämta mig sen så satt vi i sekitariate på matchen. Ganska rolig match enligt mig. Lugnt på trycklektionen i dag så jag skrev ut lite olika saker man kan sätta på ljus. 4 skoldagar sen ett långt härligt lov.
Dags att börja handla julklappar också.
trött tjej.

Hoppsan

Såg att jag inte har blogga på ett tag. Ligger i Albin säng helt ensam. Så klart har han dragit på innebandy... Roliga timmen alltså. Ska kolla på
Halv åtta hos mig nu. Hepa!


Du kan gråta mig på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Ah Shit. Försöker att sova men har allt för mycket på tankarna. Gammalt. Ledsna saker. Som jag inte fattar hur jag ska glömma. I bland orkar man inte förtränga eller blunda. För jag glömmer aldrig bort vad du gjort.. Suck!


Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv...


Nihil impossibile est

Ingenting är omöjligt......

Ny mascara

från Chanel.
Nikon P6000

Age quod agis - Det du gör, gör det väl


Hallåja

Ett litet kvälls blogg inlägg innan jag somnar.

Ligger med min ipad i sängen, jag har inte pickat på den på flera veckor. Konstigt nog har den 44% batteri. Alla mina wordfeud spel har försvunnit också.

Nu ska jag sova. Längtar lite tills i morgon. Barnfotografering på förmiddagen sen ska jag få träffa min lilla pöjk som man inte har fått träffat på en vecka. As drygt att han är upptagen hela tiden. Men inget som jag kan göra något åt ändå så. Ja en gång i veckan får väl duga!!!

Det suger...!


RSS 2.0