Light


Min dag, min morgondag.

En stor lättnad, är nu klar med matte läxan. Med lite hjälp från min sjukt smarta kusin så fick jag fram VG uppgifterna också. De var ju lättare än vad jag trodde så här i efterhand. Dagen har inte varit så rolig i dag direkt. Hål i 5.5 timme totalt. Jag har insätt att jag inte kommer orka med tisdagarna i framtiden om de inte sker något schemma byte. Fysatan inge kul!
Ska lägga mig tidigt i dag och få sova länge. I morgon börjar vi inte för en 10:20 + att jag slutar 13:45. Hur kort dag är inte det?
På kvällen blir det städjobb, det är ganska kul faktiskt.

Lite färg så här i mörket är aldrig fel!


Taggtråd


Snö

fyfarao, bet mig i läppen i går och har ont än i dag plus att det ilar i en tand när jag äter. I dag har jag varit med Albin bara. Åkte en sväng till staden och kollade lite och sen fick jag övnings köra hem. Det var det tag sen nu men det gick ju bra ändå. Överförväntan tyckte Albin. Det snöade som satan i dag också jag och Albin gick ut och fotade lite då men det blev så där. 

Lördag

Ligger i bror mins säng och kollar på filmen The road, i min one peace. I dag har jag vaknat upp med Albin,jobbat och kollat på två innebandy matcher. Snart kommer Albin då blir det ännu mer mys:)

hard work

Hallå där! Dagen har varit bra. Skolan var väl sådär vårt schema kommer bli sämst efter mailande fram och tillbaka så kunde hon inte ändra någonting. Vi gick till och med dit en extra gång och klagade. Månsterhål och på fredagar slutar vi halv 5, så vissa kommer inte ens hem eftersom dom pendlar hem till helgen.
Efter skolan träffade jag Elin och Julia på stan. Julia har ju varit i Thailand och kom hem i Måndags. Super kul att träffa henne. Ska nog paxa henne i morgon kväll också. Efter en fika och prat så åkte jag hem till Albin och mös. Nu sitter jag hemma och har på kvällen vart och kollat i huset där jag ska jobba. Det var fint och fräscht. Så nu jävlar ska jag slita ärselt av mig så det hålls fint och fräscht också. Så i helgen börjar jag städa där. Framöver blir det 2ggr/v.

Som du sa, det är dags att dra.

Bild på mig och Albin för ca 1.5 år sen om jag mins rätt. Hahaha! Vi ses så små ut.

Nyfiken ko


Uppsala


Årstiden som levererar


Svar på kommentar

Finns väl inget mer att säga om honom. Vi bor 3 mil norr om Uppsala.

Svar på kommentarer


Hej! Jag har missat din kommentar, förlåt. Men vist kan jag väl göra det.

Vad jag gillar för musik. Det beror på lite vad jag är på för humör faktiskt. Jag gillar det mesta. Inte tekno. Jag gillar många svenska artister och svensk musik, så som Lars Winnerbäck, Melissa horn.
Ni kan få min spotify lista här. Så får ni nog bättre uppfattning.

Min familj. Jag har en mamma, pappa och en lill bror som är större och längre än mig. Vi bor ute på landet. På en gård där jobbar min pappa (Stefan). Min mamma (Lillemor) jobbar inom ekonomi och sånt där skit. Min bror (Martin) går sista året i grundskolan och ska välja gymnasiet till i vår, han spelar även innebandy i BBK, där min pojkvänn (Albin) är tränare. Fotboll spelar han också. Jag själv (Viktoria) går på Guc i inriktningen foto.

Martin
Min in gifta faster, Pappa och mamma i Riga.
Mamma
Ingen ovanlig syn.
Pappa.
Ja så ser då min familj ut.

Staden

Skolan rullade på hyfsat. Jobbigt med långa raster och långa dagar samtidigt. Efter skolan sågs jag och Ammi på stan. In handlade hörselproppar! Hoppas dom är grymma för i natt vill jag få sova.
Vi åt på subway och prata skit. Sover själv i farmors lägenhet i natt. Så nu ska jag kolla på mästerkock och äta morotskaka, mums...


Nyår

Ungefär så här såg mitt nyår ut. Missade att ta kort på förrätten. Vi åt hemma hos mig sen gick vi ner till bygdegården lagom till 12. Där fick kameran stanna hemma. Helt okej nyår mysigt, gott och roligt.

Bilderna som saknar en rubrik


Makeupklass på schemat

Har varit ute och fotat lite på förmiddagen som ni kanske ser. Ska hoppa in i duschen nu och sen vänta på att mamma kommer hem, vi ska åka till Marina och ha en makeupklass och sedan äta middag där. Det blir spännande. För övrigt är jag jätte förkyld och kan inte sova på nätterna. Fast jag ska inte klaga. Ha en bra dag!

Drömmarna vi har känns som bleka höstar


Björk


Hoppas att 2012 blir ett bra år!

2011 är äntligen slut och vi glider in på ett nytt år. Om ett år har jag bara ett halvår kvar av min skolgång. Det känns så skönt. Vill ha sommar vill ha vår. Vill ha JOBB!

Smink

När jag var på praktik på The Studio i Uppsala så fick jag med mig en liten bag med smink hem på sista dagen. Tack för den tiden. Praktik är så kul!



RSS 2.0