alla vägar har sitt pris


jag hoppas det ser ut som att jag vet fast jag har faktiskt ingen aning

och du viker mina knän  jag svarar på ett språk jag inte kan och kommer undan med en varning  och du, du är alltid suverän.

Lettland


Svar på era frågor!!!


Drömyrke? Spelar nog ingen roll bara jag trivs och dagarna går snabbt.

 

Favoritfilm? Har ingen sådan

 

Äckligaste maten du vet? Blodpudding

 

Intressen? fota och musik…. Fotboll har väl vart ett stort intresse förr.

 

Vilket är ditt bästa minne under sommaren och livet? Den här sommaren är det nog Turkiet. Livet – Har ingen anning.

Vad vill du göra i framtiden? Skaffa jobb o körkort.

 

Vill du flytta ifrån uppsala/askarbäck? Hehe JA klart

 

Vad tänker du på när du handlar kläder? tycker du har sjukt snygg stil :) : Vad man har för andra kläder som matchar till. Sen tar man väl bara det man tycker är snyggt och för all del SKÖNT.

 

vilker är en favoritaffär? Vila, bikbok, jc har många.

 

vilken utbildning går du på guc? skulle du rekomendera den? :) Jag gå på medieprogramet som dom till hösten har tagit bort. Till Hösten ska jag gå foto. Skulle nog inte rekomendera den tyvärr.

 

Vilka bloggar läser du? Läser lite olika. Glömmer alltid namnen på allas bloggar så går in på deras när dom publiserar dom på facebook oftast. Stora bloggare så läser jag paows och någon enstaka gång kisseis för hon är så ful! haha

 

jag är jättenyfiken på hur du sminkar dig, kan du visa steg för steg? och vad du använder för medel eller hur gör du för att inte få finnar? skulle bli jätte glad om du svarar, eller visar med bilder..    Ja du… Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll med Alovera tvål. Efter smörjer jag in mig med Alovera gelly eller moister ( stavning?!) den är lila iaf.  Om man gör det får man jätte fin hy och knappt några finnar. Dryrt men bra saker! Hur jag sminkar mig är olika från dag till dag… Inte alltid jag gör det. Men när jag gör det så börjar jag alltid med konsiler tror faktisk man ska ha det efter foundationen egentligen. Men nu har jag oftast bara mineralpuder som jag brostar in från näsan och ut eller från som ställen man ser mest förjävligast ut i runda rörelser så man arbetar in sminket i ansiktet. Sen har jag kajal och någon ögonskugga från I.D. Sen andvänder jag mig av en lys?! maskarna som är faktiskt ganska bra…

 

Vad gillar du för godis och glass?  Choklad & Isglass

 

hur är det att bo på landet? är det inte jobbigt när det inte går några bussar osv? Jo det är sjukt jobbigt. Landet är skönt men bara drygt att det är så långt till stan och bussarna går så sällan.

 

Hur länge har du och albin varit tsm? :D så söta! Tack! Om man inte räknar med förut så är det snart två månader. Känns tråkigt att räkna det nu.

vilka länder har du varit i? vilka skulle du rekomendera? :)

Oj, ja jag har vart i Grekland, Bulgarien, Turkiet, Egypten, England, Thailand, Lettland.

Vad jag skulle rekommendera beror ju på vad man vill göra förstås.

England åkte jag på språkresa till och det var ju självklart bra ställe att åka till då. Och vilket jag skulle rekommendera då. Vi hade fint väder i 3 veckor strålande sol varje dag, folket var trevligt och man pratade med folk man inte kände på bussen. Men det vackraste stället jag har vart i är Thailand. Har man varit där blir inget annat bättre eller finnare i Europa skulle jag tro.

Egypten är fint på sitt vis också men då måste man gilla att bada bland blå gula och färgglada fiskar för det är det som är det bästa där och självklart värmen. Araberna är väll inte så roliga direkt men dom kan man ju skippa om man håller sig till hotellet. Jag säger Thailand.

 

Hur lång är du?
163cm

 

vad väger du?
runt 52kg

 

Vilket smink använder du? I.Ds ögonskuggor och lite annat, the body shops solpuder äsch ni får se en bild i stället.

(klicka så blir den STOR)

 

Tränar du nåt isf vad? Dåligt med det. Ute och springer och går några gånger i veckan iaf går. Cyklar och så.

 

Vilka bloggar läser du?  Som sagt lite olika.

Hur sminkar du dig? Läs högre upp

Vad vill du göra efter gymnasiet? Jobba och känna kosing!


Hello

Skön vecka , vart i Singö och Bergby två dagar. Träffade Elin där vi pratade och spelade kort. På Singö låg vi bara på klipporna heladagen. Nu ska jag in till stan och göra något. Lägger in bilder snart typ.

Hemma

Från Riga. Har inte sovit en blund i natt. Ingen sömn = spy. Nu är vi iaf hemma och jag har sovit lite men är fortfarande helt DÖD men kan inte somna om fy! I kväll blir det drive in med Albin!!!! Han har fått körkort i dag, GRATTIS!:D
Får ta o svara på frågorna någon dag här.

FRÅGESTUND

Medan jag är i Riga så kan ni få ställa frågor till mig om ni vill. Fråga på!

Dagaen vardag

Solat och läst i min bok och käkat kladdkaka. Nyss kom jag hem från Maggan där vi fick tårta och kakor. Ja jag bara äter. Tänkte klippa gräset nu så jag har det klart och packa lite tills i morgon för då blir det båt till Riga och är där tills på måndag. Härligt! Vi ska försöka ta oss ut till en jätte fin vit strand där så hoppas på fin fint väder. I kväll blir det flickorna tjoho. Har ändrat header också den kanske blev lite för stor?  heipa.

jordgubbeplockning

Vart med Albin i ett par dagar. Vi åkte med moppen till Ulva och plockade jordgubbar. Kändes jätte långt att åka dit med moppen, plus att alla kollade på en. När vi väl var där så var jordgubbarna jätte fula o äckliga fanns bara några fina men knappt det, var dom inte mögliga så var dom omogna. När vi skulle betala så tog dom inte kort. Vi som bara hade med oss kort. Till slut fick vi dom i alla fall gratis. Så lite värt var det väl att åka dit ändå. Men det var inte många vi fick med oss hem.

för många gånger


Spöregn

Solen när såg man den senast? Börjar bli less

Förra fredag


Pappas födelsedag


lördag

avklarat dagens träning. I dag fyller pappa år så vi ska fira honom lite och i kväll är det damfotboll som gäller.
Så hund hade vi förut så fina :)

Älskling

Älskar dig och kommer alltid att göra

Torsdag

Efter frukosten så gav sig mamma o jag ut på joggning runda i spåret. På eftermiddaden körde jag in till stan vi fixade lite saker och sånt där sen hämtade vi upp Albin på station som var i Falun i veckan. Och vad gör vi nu?! Jo vi kollar på Harry Potter näst sista delen.... Jätte kul iom att jag bara sätt första filmen. Sjukt tråkigt så ska nog gå och sova lite med dom nu i min fina byxdress. Film är inte min grej! Vi kan ju hoppas på att halva filmen har gått nu hahahaha..... Nu ropar dom. Hejdå.

...


Jag älskar lars winnerbäck och alla hans låtar helt klart bäst

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet 
Du lever för stunden, precis som jag 
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar 
men lyckan i grunden, precis som jag 
Vi är som personifierade Nittiotal 
i ett virrvarr av chanser och val 
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer 
Jag lever för kicken, precis som du 
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen 
Jag har frihet i blicken, precis som du 
Här står livet i farstun, så nära inpå 
men det är nåt som gnager ändå 

Det kallas tvivel, det där som stör 
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör 
och jag ser hur du tänker på nåt 
hur du längtar dig bort 
som en fågel i bur 
En obehaglig distans 
en konstig känsla nånstans 
Det känns tomt - eller hur? 

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår 
när du somnar om natten, precis som jag 
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset 
Du lever för skratten, precis som jag 
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas 
Vi proppar i oss och vi vaknar som as * 
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor 
Dom hjälper mot ledan, precis som du 
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar 
och längtar till fredan, precis som du 
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt? 
Kan du känna hur det gnager i natt? 
Det kallas tvivel... 
Här står livet i farstun, så nära inpå 
men det är nåt som gnager ändå 
Det kallas tvivel...


Amy in the house dyyydudududyyyy

Duktiga som vi är cyklade vi över en mil runt på smala grusvägar där glassbilen körde som en idioten. Sen ställde vi oss och bakade en smarrig hallonpaj (vi kan ju alltid låtsas) och vispade vaniljsås som vi åt till Allsång på skansen.

smultron-party


I

Måndags övningskörde jag till Årsunda till mosters stuga... lite bilder där i från :)

Gottiligottgottgott


Tisdag

Jobbat på förmiddagen sen fick jag ont i ryggen så slutade då. Har övnings kört till affären och handlat lite. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Saknat min älskling. Ska nog ut och möta upp Ammi snart så får vi se vad vi gör. Vädret är så konstigt idag sol, regn, moln, sol och regn.
Ammi bad om att jag skulle skriva ett långt inlägg... så här är det långa inlägget och jag skulle även hälsa från henne så. Ammi hälsar hörrni.
Heddå

kär lek

Ska äntligen få sova i min egna säng som jag inte gjort på en vecka, gud så skönt! Men inte lika skönt när den är obäddad. Men man kan ju alltid hoppas på att mamma har bäddat den åt mig! :D

RULLSAND

Bilder från sön-tor. Älskar er tjejer!

STÅNGEBRO

I lördags åker vi ner och kollade på när Albins kusin Robin körde enduor tävling i Lindköping.

Fredag

Har ingenting att göra så kan ju lika bra skriva lite där då. Kom hem från Rullsand i går har varit där sen i söndags med mina fina brudar. Blev lite sol,bad,böner,mat och en tripp till Valbo som vi sedan knappt kom hem från. Ni får nog se lite bilder senare för nu sitter jag hemma oss Albin och på hans dator. Han fixar något skolarbette så jag har mycket tråkigt nu. När han är klar ska vi iaf ut o springa. Det var ju ett tag sen nu...

Vi tar en blogg pause så länge


RSS 2.0