Tråkigt

Har man tråkigt så har man. Sitter och väntat på att mediekomunikationen ska börja. Ont i kroppen i dag. Vi hade boxning på idrotten i går och senare på kvällen gick jag och Ammi en lång promenad. Det är synd att det blir mörkt så snabbt nu. Klockan 8 var det kol mörkt.


Äntligen

Nu har blogg.se fått en app. Nu ska vi ha idrott. Tjao


helgen ♥

Har varit med Albin hela helgen, kollat lite innebandy, plockat svamp, vart med Julia, gjort läxor. Vad jag vill ha höstlov nu!

torsdag

Bakat lite gottiligottgott till min klass som vi ska fika på i morgon! Pluggat och nu. Nu har jag äntligen fått tagit kväll. Klockan är 8a liksom? Det har varit så här varje kväll den här veckan. Skönt med fredag i morgon i varje fall. Ska förhoppningsvis träffa Albin i morgon som jag inte vart med på jätte länge. Sen får vi se vad som mer händer i helgen. Julia kommer hem. Så det här blir nog en rolig helg!

give me a reason


Onsdag

Blir så sjukt irretarad på slarviga människor. Vad är felet? I går var jag hos optikern, åh herre Gud vad jag fick ont i ögonen efter det. Vi bestämde att jag ska pröva ut linser och få nytt glas i glasögonen. Hoppas huvudvärken ger med sig då. Vore ju härligt. I dag har det varit vanlig skola och pluggning på kvällen. Det ända ovanlig var att våran anslutnings buss inte kom. Men det är mer vanligt än ovanligt nu. Nu ska jag leta upp ett fotografi och skriva om det. Skit svårt. Men ska försöka. Hejhej!

Alldeles lyssande

I dag när jag skulle tryck ett linne så brann det nästan upp. Det som blev så snyggt. Fick med mig hem tre tröjor i stället för han tyckte nog synd om mig. Efter skolan kom Albin upp och hämta mig. Så najs att han har körkort alltså. Sen åkte vi och köpte glass. Det var 2 för 1 på glassarna. Sen åkte vi hem och hans pappa kom och hämta han för han är sjuk stackarn. Nu får han ta o krya på sig så vi kan vara med varandra. Har precis fixat praktik plats också. Så nöjd och glad. Man känner sig lättad. Nu ska jag koka majskolvar för vi fick en hel påse av våra grannar. Så himla gott!!

hua

Kom hem från en spring/gå tur nyligen. Det blev en lång runda i dag.

hallå

Ser ni ens mina bilder????? I skolan när jag kollade min blogg så fanns det bara text. Säg till isf.

Miranda på fotboll för någon helg sen


tar mig trösten till hösten

och har en aning mörkare hår nu.

Carpe Diem

Nu har jag äntligen photoshop på min data. Gjort enda läxan så nu har jag bara matten kvar. Bara och bara.
Snart helg i alla fall det ska bli skönt. Ser att inte hela bilden hänger med. Aja.

inget går på löpande band


När man lämnar något bakom sig så förlorar man inget- man vinner något annat


URKASSA IPAD BILDER

äntligen städat upp på mitt rum. I dag har jag mest legat och deggat och rivit upp i rummet sjungit för Alva också i morse, Grattis.

Skogsfotografin


2

St foton från i dag.

Julia

är hemma!!! Ska ut och lära mig min kamera. Fotolektionen är så kompliserade så man måste öva som f^n nu.
I kväll ska vi in på kulturnatten.

fredag...

Sitter hemma hos Albin och kollar på när han städar sitt rum. tråk...

Torsdag

Tänkte skriva onsdag i rubiken men sen kom jag på mig själv att det var torsdag. Skön skoldag i dag. Sista lektionen var inställd så kom hem mycket tidigare vilket var uppskattande. Gick och kollade efter APU plats efter skolan på ett ställe men hon tackade nej, hon ville jobba ensam. Tråkig människa. Gammal var hon också så inte undra på. I dag fyller min kusin Emil 24 år. Grattis till honom. Ska dit om en 20 minuter och äta mat och fika. Bild på mitt fina kort och mammas fina rim. Det är en riktig rim tant det där. Hon verckar komma på dem i bilen. Haha!

Och

... En bättre bild på min tröja :)

Sigtuna I Lördags


Våfflor

Gjorde våfflor med älskling i dag. Gick ju bra när man hade 1kilo smör i järnet. Gotti! Nu är han på innebandy så ska kolla på bonde söker fru eller något. Mobilbilder....

Söta va?

Gick med Ella till mammas jobb efter skolan sen åkte vi till Gränby Jag, Mamma, Ella och Ewa. Shoppat lite och ätit. Här är min goda mat!

,

Hål timme. Sitter med Jessica i biblan. Såg nu på Schemat att vi har en ny svenska lärare i går hette den något med X och i dag heter den ISE. Spännande. Våran första svenskalektion på året. Undra fall den också blir inställd.
I går blev min äppelkaka helt failad. Helt trasig. Nu har jag fixat en ny grej som jag ska trycka på ett linne tror ja. Svenska puss :)

IDOL

Go'kvällis!
Skolan har varit lång i dag och kom inte hem försen kvart i sju. Så har ju vart hemma en timme nu då.
På den timmen har man hunnit med och göra en äppelkaka. Man måste ju ha något gott att äta till Idol tittandet som börjar om några minuter. Ska visa en bild på min tröja som jag själv gjort i dag. Kommer nog någon bättre bild senare på den. Den här får duga så länge. Nu känner jag att jag har smet från äppelkakan på näsan haha. Illa.

♥I dag har jag jobbat matte med Ammi, roligare än att jobba själv. Efter tog vi en promenix. Har precis kommit hem från fotbolls match B-laget spelade och Martin var med. Miranda och Moster var också där och kollade. Mysigt! Så har sprungit runt och busat lite med henne. När vi kom hem hoppa vi lite studsmatta också. Sen ville hon inte åka hem ens :) Nu ska vi äta lite fläskytterfile och potatis. I kväll åker jag till älskling ♥♥

Lördag

Albin sov här i natt sen åkte han på innebandy match i morse. Jag och mamma har vart i Sigtuna i dag och gått runt i affärer och ätit medans Martin spelade match där. Det tog ju hela dagen det. Ska snart sticka in till grannen dom fyller år imorgon så ska fira han lite..

Miss Li


Ung Cancer


The Moment I Met You

Jarrå i morgon kör vi i skolan till halv fem. Kill me slowly! Ber för att nya schemat inte går till halv fem fyra gånger i veckan. Ska gå och lägga mig och räkna hur många veckor det är till höstlovet. Ett Hejdå till sommaren också. Mot mörkret till lucia! 

RSS 2.0