Nu är det vår på riktigt!

29 April. I dag har jag suttit ute i solen från 09:00-14:30. Gud var jag älskar det! Det är bland det bästa som finns. Efter det cykla jag i väg och plocka vitsippor.

landskap

Här är några av bilderna som jag fotade i tisdags.  Blev inte driket nöjd med dom men vafan finns inga fina lanskap där jag bor. Så får väl duga. I morgon är det fredag, ska bli så skönt med långhelg. 4 dagars ledighet. Nu tror jag att jag ska baka muffins eller något liknande. Sist så flöt dom ut över hela pålten. Inte vackra, men det var nog dom godaste jag har gjort någongång. Det var typ chokladmuffins med hallon och blåbär i (hittade på lite i reseptet) och det blev ju super gott.

Iphone bild

Fotad med Iphone 4. Det kan bli rätt bra bilder ändå. Fotad med Iphone 4

Aprils instagram bilder

instagram får ni se mer av mina vardagliga bilden. Följ mig på @thorzelius
Det här är bilder från april. De två sista bilderna är i från i dag. I morse var det dimma så vi kom knappt fram till stan (Uppsala), körde 70km/h på en 90 väg. Väl inne i stan var det jätte fint väder, så på min håltimme åkte jag till farmor med en varsin subway macka till oss. Det var kanon väder och vi satt och sola på balkongen. Svettades och satt bara i linne. Efter skolan spang jag på stan och letade efter solbriller. Hade så ont i ögonen. Hittade inga. Åkte hem med bussen och på vägen var det blött en bit utan för stan. När jag klev av bussen så duggade det lite ute. Pappa skulle hämta mig vid bussen men glömde bort det, så jag började gå. Det började hagla och när pappa väl kom var jag dyngsur. En omväxlande dag. När jag gick fick jag syn på vitsippor i diket och där kom den bilden i från. I kväll ska jag ute och foto en landskaps bild som vi har i läxa. Vi får se hur det går. Lovar att lägga upp en bild sen.

Rubrik

Stressad av alla läxer lärarna bombar med nu sista veckorna innan sommarlovet. Fortfarande förskyld. Vädret suger. Klippt mig i veckan och det blev jätte kort. Allt är så posetitv. :)

måsart på stan


Regn hos mig

Det har regnat i flera dagar nu. I går gick jag och frös hela dagen. Det är så rå och fuktig luft ute. Just nu vill man bara åka till ett varmare land. Men icke sa nicke. Köpte ett par nya skor i dag och en skal. Skorna är gröna och skalen är rosa blommig. Det blir nog fint såhär på våren..... Nu ska jag vila för i kväll ska jag städa på dagis.

Blåsippor


Min pojke 2


Min pojke


RSS 2.0