kantareller



söndag

Goddag alla glad, sura och tragiskt deprimerande.
I dag har har fått övningskört i stan. Mamma var livrädd även fast det gick bra. Tagit lite bilder i stan som vi hade i läxa, kunnde inte bestämma mig på vad jag skulle knäppa på så nu har jag massor att välja mellan. Vi hade lite bråttom in till stan så mamma körde. När vi kom in i stan och hade parkerat såg vi att hon hade åkt med övningskörsskylten på. Skrattar ihjäl mig. Efter vi var i stan hämtade vi Ammi och åkte till Ulva där Lingonben sjöng.
I kväll blir det kolla på fotbolls match och kanske träffa Albin, hoppas på det.


förmodligen

sista dagen man kan ligga ute i bikini och må.

To Live A Creative Life We Must Loose Our Fear Of Being Wrong.


Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?


värt eller ovärt

Skola från halv nio till halv fem. Det tär på en. Fick dock sluta lite tidigare så det var skönt. I går var mamma och jag på VIP kväll på Gränbyc, fullt med folk. Fick hem en tröja från lindex. Sen slagga jag över hos Albin.
I kväll blir det nog kolla på B-lags match, Martin ska spela där så det är lite roligare då.
I morgon har jag bara en lektion känns så sjukt ovärt att åka 3 timmars buss resa för en matte lektion när man kan jobba hemma. Värt eller ovärt?!

Sötan

Träffade Malin Å i dag för sista gången innan hon åker tillbaka till Åre, gissa vart vi åt då? På donken som alltid haha. Kommer sakna den tjejen. 
bild från en annan dag.

-

Känner mig så glad men vet inte varför. kanske för att jag ätit en kexchoklad? Go och glad kexchoklad. Hahaha! Vi säger så.
Panik över att jag inte har någon APU plats i höst veckorna 46-49. Någon som har plats för en liten fotoelev? Helst ska du ju jobba inom fotobranschen också.

Måndag

Sov i över tio timmar i natt inte sovit så länge på sjukt länge fler år sen sist. Haft foto, musik och screenteknik i dag. Måndagar är ju bra sköna. I kväll har vi vart och hälsat på lilla Vilgot. Vilken sötnos! Nu ropar sängen och mitt stökiga rum.

.

Nu ska jag lägga mig i sängen kolla på solsidan på Ipaden och kanske somna för i dag. Sovit så dåligt i helgen.
Bilder på guc's ipadnördar!

fredag

helg♥
Kom precis hem från skolan hungrig och trött. Men ska försöka hinna med massa nytta sen kanske jag och a åker till Östhammar vi får se. Skönt med en helg iaf.

Skolan

Skolan har än så länge vartbrätt chili :) maten är super god och vinleker med fåra paddor wie

byebyeee:'(

Men hej på er!!! Här sitter jag med värdens skolångest. Bara haft det en dag iaf. Förra året hade jag det en veckan innan skolan skulle börja. Jag vill bara jobba och inte sitta och läsa! Men bara att bita i hop och blunda första dagarna som det är ju ändå dom som är värst av dom alla. Man kan ju trösta sig med att vi får en Ipad 2.
Postetiva saker med att skolan börjar
* Vi får ny restaurang - Hoppas maten är god.
* Ella börja i skolan och kommer förhoppningsvis få träffa henne varje dag.
* Ipad 2
* APU i 4 veckor på hösten
* Slipper våran gammla ``klass´´.
* Kanske får en helklass i år
* Bara 2 år till studenten
* Det här är mitt nästa sista sommarlov
Hejdå kära sommarlov:) Fast jag har 3 timmar kvar på det :D hhihi

Insperation

Inte mina bilder. Hitta dom på weheartit.com. Fanns jätte många fina bilder där.
Nu ska jag ut och gå med Julia&Ammi. Roligt och se hur Julias hår ser ut. Vi lekte frisörer i går. Haha! Fan att jag inte gick frisör det är ju grymt roligt. Det får bli i nästa liv.

never say never

Tänkte slänga i hop ett blogginlägg men ska åka till Jullisen i stället. Fast hinner skriva lite grann. Albin kom hit i dag och vi gick ut i skogen och skulle leta efter kantareller, hem kom vi med sju tappra stycken. Han åkte hem för drygt en timme sen för träningen han kanske kommer i kväll och hämtar mig får se. Kollat på en hemsida men massor av inspirerande bilder tänkte lägga upp några sen.

Och bra julia du hade rätt på blogginlägget under! Duktig flicka där.

måndagmorgon

Mitt schema har kommit och det är inte direkt något man kan vara stolt över. Jag kommer sluta halv 5 dom flesta dagarna tio i 5 en dag. Har långa hål mitt på dagarna. Inge kul alls. Tänkte ut och gå nu men det är pissigt väder men man kanske kan dra sig ut ändå. Vi får se.
Vad tror ni det är på bilden då? gissa.

Fredagspictures

Mest bara matbilder på bloggen nu men det ända jag göra är ju att bara äta haha mm gott

kräftfisket


Just nu

Sitter jag ensam hemma och äter blåbärspaj från Ewa-lena och glass som var väldigt isen.

,

Helt slut. Fikat kräfter i natt, vi kom hem med ett drygt 3kg. Kl 5 kom vi hem. Sen har jag knappt sovit något. Illamående. :(

helllååå

Gick ut och gick på morgonen medans det inte regnade, duschade sen kom Albin hit. Det har regnat sjukt länge nu. Har gjort hamburgare och kladdkaka nu ska jag ta mer kladdis och kolla på fotboll.  I morgon blir det kräftfiske me like;)

Tajsdajg


vart och träffat Ebba och Linnea i dag dom jag var på språk Resa med det var trevligt. Nu är jag verkligen helt slut. Ska nog sova snart ensam som vanligt känns som jag har feber också. Godnaaaaattttttt äckelpotter hihi

Måndag

Gick en lång promis i morse uppe i skogen det var sjukt skönt och hade bra musik med. På eftermiddagen åkte jag buss in till stan och träffade Malin Åkesson länge sen man träffa henne. Kom på att jag bara åkt buss på sommarlovet två gånger och inte saknar jag det ett dugg!! Nu ska jag kolla på min brors fotbollsmatch och bli sjukt sugen på och  börja spela för det blir man ju alltid!

Söndag ja!

Vet inte fall pappa hostar eller skrattar i soffan. Det är ju Erik och Mackan så han måste skratta.
Har precis vart och handlat lite i affären tills i kväll. Det blir pizza, kräftor, blåbärsglass, ansiktsmask, kex&ost, chips&dip och bada bubbel bad med saltvatten. Perfekt en sån här regnig dag!

struntprat

Kollade precis klart på Änglagård. Det tog mig 3 timmar att få hem filmen. Inte vart det någe bra kvalité heller. Men filmen var ju bra ska kolla på dom andra två senare. Nu hör jag att det börjat regna. Satans om det börjar åska i natt då blir jag livrädd!! Tycker att Albin kan cykla klart snart:(. Fast det lär ju dröja. Puss hej leverpastej!

Satan i gatan du

I går åkte vi till Rullsand (jag övnings körde dit) och låg där på stranden och gassade på kvällen åt vi och spela kort i Josefssons husvagn, mysigt. I dag var det ju nästan lika bra väder så vi åkte till Östa och badade mest solade faktiskt. Jag verkar inte bli brunare nu. Men älskar att sola ändå;). Nu är klockan redan sju på kvällen. Tiden går så satans fort och sommarlovet med, snart börjar skolan också. Men inte än!!

Road trip

Kom hem från Dalarna för ett tag sen. I går var vi Rättvik och kollade på lite bilar. Sen skulle vi ta oss från Rättvik till Svartnäs mitt i natten. Det gick ju det med efter ett tag! Sov där och badade lite på morgonen sen åkte vi hem. Nu ska jag fika med kusinerna och farmor. Mys!

Singö för några dagar sen... älska!


RSS 2.0